12 Ağustos 2011 Cuma

GÜZEL KIZ BLOGUNA ABC YAZSIN TAKİP EDİLİR!!!

Evet bu yazımda güzelliğin hayatta ne kadar önemli bir unsur olduğunu konu alıcam.Şimdi güzel insanlar aptal olur yeteneksiz olur diye bir şey yok ;çünkü onlar doğuştan harikadırlar sadece arz-ı endam ederler ve sahne onlarındır.Ayrıca bu zat-ı muhteremlerin aklı ticarete,para gelecek yere çok çalışır.Ama pek de güzel olmayan kişiler hayatta başarılı olmak için kulüplerine,patronlarıne ne bileyim annelerine ihtiyaçları vardır.Şimdi bu teorimi görsellerle açıklayayım.

David Beckham abimizin başarıları çok tabi.Ama bu abimiz dillere destan dövmeleri ve vücudu olmasaydı bu yaşta performansı bu kadar düşükken jübile yapmıştı.Tamam belki benim kullandığım cümlelerle değil ama bunu Rıdvan Dilmen söylemişti.İyiki de yaptırmamışlar jübile. 80 yaşına da gelse saçını en iğrenç sarılara da boyatsa salın bu adamı yeşil sahalara dolansın dursun.Yalvarırım!


Bu David Beckham'ın buraya koyabildiğim en az çekici fotoğrafı



Bu Arda Turan'ın bulabildiğim en çekici fotoğrafı

Şimdi bütün bu yazdıklarımdan sonra Arda Turan a yeni takımında başarılar diler Türkiyedeki neslin uzun bir süre eli yüzü düzelmeyecek olmasını avantaj sayarak yurtdışında hevesini almasını tavsiye ederim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siz yorum yaptıktan sonra kim arkanızdan ne demiş öğrenmek için lütfen mail adresinizi girmeyi unutmayın!