20 Kasım 2013 Çarşamba

BAHTSIZ BEDEVİ

    
    Merhabalar kurt gibi aç olduğu halde evde sevmediği yemek olduğunu öğrenince "Aç değilim"diyen en değerli kankilerim,
Yazmayalı yıllar oldu ; sakallarım uzadı,beyazlıdı.Neden yazamadım,bakalım:
-Malumunuz üniversite sınavına hazırlanıyorum . Öğretmenlerim "O sürdüğün rimelleri götüne sokarım,sınav havasına gir,otur çalış"dedi.Ben de peki madem havaya  gireyim dedim."Ösym götümü ye"şarkısını dinledim.Ayy o ne salak bir şarkı Allahım.Yaz tatili boyunca WoW oynamış 10 tane ergen sarhoş olmuş da yazmış gibi. Aynaya bakıyorum "banabisugetir sen bir yarış atısın bbrr, cüşş"gibi şeyler söylüyorum ama giremiyorum havaya .Ben bu seneden hazırlanıp,seneye sınava girmeye karar verdim . Ancak hazır olurum.(he baban da öyle diyodu)
-Sürekli gittiğimiz bir tiyatro var.Geçen yine gittim tuvalete girmeye.Yazı asmışlar "Prova var rahatsız etmeyin" Ben tuvalete girdim kapı kapandı Taakk! Tuvaletten çıktım kapı kapandı Taakk! İşte sanata bi darbe de böylece ben vurmuş oldum
- Beni hiç mi hiç sevmeyen bi kedim var. Gerçi kimseyi sevmiyor. Sevilmeyi sevmiyor.Hain hayvan yalanıp duruyor.Miley Cyrus hayranı mıdır nedir anlamadım
-Çok sevdiğim bir pantolonum vardı.Arabaya bindim bi    soğukluk geldi."Baba ben pantolonumu yırttım"dedim. Kızım senin başına niye hep böyle şeyler geliyor git bi abdest al dedi babam da
-Şunu fark ettim ki insan üniversiteye başladıktan sonra olmasını planladığı çocukları için çalışmaya başlıyor.
-Pantolon almaya gittim .Bi de kilo almışım ki ne yapak yani şişmanız."Bunun 28i olmadı 29unu alabilir miyim ?"dedim.Kadın milleti çok acayip .Ben bunu der demez kadının biri kabinden çıktı "Ya 28 büyük geldi 27si var mı?"dedi ağzını ayıra ayıra.Zaten hava yastığı gibi olmuşum çok sinirliyim Döndüm dedim "Denediğiniz pantolon çok güzel ben de ondan almak istedim ama boyu yokmuş"
-Yaşlanmaktan deli gibi korkan iki isim var : kanlı kontes ve banabisugetir .Geçen bi travesti bana" Yaşlandıkça güzelleşiyorsun farkında değil misin ?"dedi.Bu kararı neye bakarak aldı hiçbir fikrim yok ama haklı.İşte benim lanetim de bu.
-Kendini yakışıklı bulmayan erkekleri yakışıklı buluyorum 
-DOCTOR WHO'NUN 50.YILI geliyor! 23 Kasım'da 10th doctor ve rose tyler dönüyor.Allam allam çok heyecanlı.Amma velakin John Hurt DW tarihindeki en gereksiz karakter bence.
-Yıllık çekimleri için bi kıyafet aldım.Arkadaşıma gösterdim sonra o da gitmiş benimkine çok benzeyen bi elbise almış .Arkadaşlarım arasında bu olay "Yılın skandalı" "en büyük dost kazığı" olarak anıldı.Olsun onun canı sağolsun.
-Babam iş yerine güvenlik kamerası taktırmış.Gece 1 saat boyunca beyaz bi ışık içerde dolanıyo.Babaannem de geçen yaz UFO görmüştü.Bence biz ailecek abdest almalıyız.
-Ankara resmen gri lan!
- Geçen birkaç öğrenci bilmem ne hukuku dersinden çıkmış soruları tartışıyorlar benimse kolumda coğrafya kopyası vardı.....
-Bİz her zaman kantinde dört çay,dört sakız,dört petito derdik ama    Denizlili yörüğüm Elif açık liseye geçtiğinden beri bu sayı 3e düştü.Özledik reis!
-Aaa bu arada blogun ayarlarında değişiklik yaptım.
          Hadi hayırlısı !