26 Ekim 2011 Çarşamba

ALLAH DİYEN GÖZ DAMARI(MUCİZE DEĞİL DE NEDİR)

İbretliğin ibretliği bir paylaşım yapacağım.Arkadaşımın gözleri uzun bir süredir seyiriyordu ve biz bunda akıl almaz bir şey keşfettik damarı Allah dedi!Bir dahaki yazımı uzun bir süre sonra yazacağım için bunu araya sıkıştırıyorum.Bu videoyu 18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalıdır.!!
Banu'nun aa ünlü oldum demesi,olayı sonradan anlaması  karşımızdakilerin şaşkın ifadelerine ve çarpılır mıyız diye yaptığımız ciddi konuşmaya  dikkat etmenizi önemle rica ederim

23 Ekim 2011 Pazar

EKONOMİK OLARAK EĞLENMEK

Evet kağıt mendillerini yere düşürüp bi şey olmaz diyip burnunu silen sonra da hastalığım neden geçmedi ya diye soran mikrop dolu okurlarım size ekonomik olarak nasıl eğlenileceği hakkında 1-2 şey önericem.Size bir şeyler önericem ; çünkü ben iyi biriyim.Kötü biri olsaydım ilk cümlemi öğelerine ayırmanızı isterdim.


 1-)Benim bloguma girin diye salak bir şey söylemeyeceğim tabi ; çünkü bu yüzden bloguma girerseniz hepinizin cimri olduğunu bilicem ve bu çok acı verici.
2-)En önemli maddelerden biri budur.İnsanlar en çok konserlerde ve müzik dinleyerek eğlenir.İşte siz bu noktada zeki davranmalısınız.Artık konser veremeyecek insanları dinleyin ; Nirvana,Elvis Presley,REM gibi.Böylelikle yeni çıkacak albüm ve konser masrafından kısmen kurtulursunuz.
3-)Dikkatli olun.2.maddeyi doğru uygulayın The Beatles dağıldı diye onu dinleyip 'Ayyy harika çok tatlılar'deyip Paul Mccartney,Ringo Starr ın konserini kaçırmanız küçük sırrınızı ortaya çıkartabilir.Michael Jackson dinleyip anma gecelerine katılmamanız da örnek olarak gösterilebilir.
4-)Asla korsan almayın!Hayvan mısınız siz? 2.el cdler alıp 'Ya tatlım ben vintage takılıyorum' ya da 'O gün arkadaşlarla klasik müzikten konuşuyorduk dalmışım çizilmiş biraz' diyebilirsiniz.
5-)İnternetteki online oyunları oynayın.Ben playstation oynayamıyorum genç işi onlar deyin.
6-)Alacağınız dergileri hediyelerine göre seçin.(Her yerde Spartacus iskambil kağıtları bulamayabilirsiniz özellikle  Ebaydan yaptığım Doctor Who defter alışverişine dünyanın kargosunu ödedikten sonra bu maddeyi daha da dikkate aldım.)
7-)Çevrenizdekilere dikkat edin mutlaka bu maddeleri uygulayan birileri vardır,gözünüz açık olsun,örnek alın.

Bu maddeleri uygularsanız en ekonomik eğlence anlayışınız Flash tv izlemek olmaz!Başka bir yazımda da blogunuz da nasıl prim yaparsınız açıklayacağım.O zamana kadar boşçakalmayın.

14 Ekim 2011 Cuma

NELER OLUYOR BU HAFTA

Size bu hafta neler yaptığımı anlatacağım;
 -Birkaç gün önce malumunuz Ankara'da at çişi gibi yağmur yağdığından 8-10 arkadaş okulun yanındaki kahveye girdik.Çok çetin bir tavla turnuvası da yaptık (görsellerle desteklemek isterdim ama bilgisayara aktar filan çok uzun iş)


-Sonra bir de derse geç kaldık.Öğretmen dışarı attı bizi.Müdürün yanına gittik Banu müdür odasını şiddetli bir
şekilde çalarak içeri girdi ve bağırdı;'Ne işsiz olum siz?'O bu cümleyi söyler söylemez içimizdeki hayvanlar
dışarı çıktı ve this is sparta diyerek önce sekreteri sonra müdür yardımcılarını kılıçtan geçirip,kuyuya attık o

sırada içinden Hürrem çıkan arkadaşım Handan 'Geç kağıdımı verin bana!'diye bağırıyordu.Geç kağıdını aldım
ve giderken küçük bir espri yaptım'Üniversiteyi bitirdiğimde bu kağıdı verişinizi konuşmama ekleyeceğim
hocam'dedim kibar bir sesle.Müdür esprimime mi yoksa üniversiteyi kazanma ihtimalime mi güldü onu bilemem ama yarıldı.
    Neyse geç kaldığımız derse girdik.Öğretmen bir oraya yağdırıyor bir buraya .Onun ağzında giriyor ötekinin
burnundan çıkıyor.Sonunda herkese çemkirdi çemkirdi sonra bana döndü ben içimden 'Aha sıçtık olum' dedim ve o bana :'Banabisugetirciğim 7.etkinliği yapar mısın lütfen' dedi.Ben önce anlamadım arkama baktım.Sonra da ha bana diyor lan dedim.Lütfen lafına alışık değilim genelde öğretmenler 'Yap lan şu etkinliği' tarzı şeyler söylediği için şoke oldum.Nitekim bu öğretmenimin lütfen demesinin sebebi ingilizce öğretmeni olmasıydı.


-Bu hafta son dersteydik arka sıralarda türlü pis işler dönüyordu.Sonra bir ara arkama baktım sırada
tanımadığım biri oturuyordu diğer sıralarda da öyle.Önce şizofren olduğumu sandım ama gerçekten
oradalardı...Başka sınıflardan gelmişlerdi ama ne ara onu ne ben ne öğretmenim çözebildi.Gerçekten en ilginç olay buydu.
Ve tabiki Call Of Duty...Ay bir de Captain Mactavish  var ki...Bayılıyorum o mavi pantolonuna,saç kesimini bi de 'Roach is down'demesi yok mu .Hastasıyımm şefim <3


Ayy o amerikan oyunu da insan öldürüyorsun da amerikanın oyunlarına geliosunda buğ buğ buğ bıdıbıdıbıdı.Hiç de öyle diil bi keğe.İnsan öldürmek istiyorum doğrudur bunun için  en iyi yol Amerikan oyunları.Eğer varsa Türklerden böyle bir oyun yapan yapmasın.Yapmasın ki onunla gurur duyabileyim.

Son olarak eylül ayı başında aldığım Doctor Who kalemkutu setimin resmini koyayım dedim.Malumunuz büyük bir doctor who hayranıyım.


                                   
                                      

3 Ekim 2011 Pazartesi

ANKARA'DA BİR FAL GÜNÜ HİÇ BU KADAR ÜŞÜDÜN MÜ?

Efendim geçen cuma birbirinden güzel arkadaşlarımla falcıya gittik.Kızılay'da SEM cafenin 2 bina yanındaki yere.Arkadaşım daha önce iki kez gitmiş ama Neslihan diye bir kadına baktırmış.Çoğu kişi geldi 'Neslihan burda mı?'diye sorup gitti.Neslihan hamileymiş kontrole gitmiş.Siz de giderseniz Neslihan hanım var mı diye sorun havanız olsun.Neyse biz de diğer kadına baktırdık
Önce fincanı ve kartları eline elip hım hö höm oo aa gibi sesler çıkardı sonra
-Sol elini uzatır mısın canım?
-hmm hmm hmm
+Hayırdır ne oldu?
-Sende kesin olan iki şey var ;şöhret ve yurtdışı
Ayy dedim canım buna mı iki saat hmmladın duymuşsun bir yerlerden blogumu şöhret filan diye bana hava atıon
Ama hakkı var kadın bildi yani.Yalnız anlamadığım bir şekilde kadının evlilik takıntısı var'Okuluma bakar mısınız?'Dur 3 kart seç kocana bakalım.Ama ama ok..Tüccar mı ne?AA deli kocama takmış kafayı.Bir de Tunalı da Cicim Cafeye gitmiştim.Orası da çok iyi.Adam kartları filan sallıyor.Direkt yüzünüze bakıyor gözleri kayboluyor ve bir şeyler söylüyor.Ayrıca o adam bana sezgilerin çok güçlü demişti yani ben de üstünde biraz çalışsam falcı olurum da başka kariyer planlarım var
 Her neyse damla sakızlı türk kahvelerim sizin için gezdim gördüm.Siz de gidin gitmemi istediğiniz yerler varsa mutlaka yazın de hadi hoşçakalın